KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yeşilkent Ortaokulu

VİA PORT MARİNA GEZİMİZDEN GERİYE KALANLAR.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

ÇEDES ÖĞRENCİLEİMİZLE İSTİKLALDEN İSTİKBALE SERGİSİ GEZİMİZDEN ANILARIMIZ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılını Öğrencilerimizin hazırladığı güzel bir programla kutladık. Çanakkale ruhuyla hazırladıkları bu anlamlı program için programaı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve  Aziz Şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz..

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103 YILI KUTLAMA PROGRAMIMIZI GURURLA GERÇEKLEŞTİRDİK. İSTİLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOYU SAYGI, ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

RAMAZAN AYI BAŞLANGICI SEBEBİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZE RAMAZAN KÜLTÜRÜNÜ VE SEVİNCİNİ AŞILAMAK AMACIYLA  DAVUL VE MANİLERLE RAMAZANI KARŞILADIK.

Mrt

Akıl Zeka Oyunları Kapsamında yapılan İlçe Turnuvamızda okulumuz Öğrencilerinden Bekir Talha CANTEKİN mangala yarışmasında ve Yağmur Damla PALA  Pentagon yarışmasında 3. Olarak başarı göstermişlerdir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve Öğrencilerimizi hazırlamaktan büyük emek sarfeden Sevda DENİZ FENER öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Çedes Projesi Öğrencilerimiz öncülüğünde Yeşilkent İlk ve Ortakulu olarak ihtiyaç sahibi Mahalle sakinlerimiz için 392 adet Askıda Ekmek uygulamasına bağışta bulunduk.

Ock

Okulumuzuzun son hafta Etkinlikleri dolayısı ile Bilim Merkezini ve Seka Kağıt Müzesine gezi düzenledik.

Ock

Regaip kandili dolayısıyla ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil AKKAYA' yı ziyaret edip kandilleştik.

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi kapsamında derse başlamandan önce Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aydoğan GENÇ Önderliğinde sabah sporumuzu yapıyoruz.

BURSA GEZİ HATIRALARIMIZ.

Kas

Atamızdan yadigar, Gelecek nesillerin emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Çok yaşa CUMHURİYET!!

Haz

Okulumuzda yapılan 2022-2023 eğitim öğretim yılı karne töreni; Başiskele Kaymakamımız Necip ÇAKMAK, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin ÖZLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan DUVARCI, Şube Müdürümüz Hülya YELOK YAŞA'nın katılımıyla gerçekleşti.