KOCAELİ / BAŞİSKELE - Yeşilkent Ortaokulu

Kas

Okulumuzda Deprem ve Acil durumlarda Okulun tahliyesi ile ilgili Tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikattan önce öğretmen ve öğrencilerimiz bilgilendirildi. Acil durum sireninin çalması ile birlikte Tatbikat başlatılarak olası bir deprem durumunda hangi pozisyonda durulacağı ve Acil tahliye sırasında nasıl hareket edileceği tatbik edildi. Öğrencilerimizin  siren sesinden sonra okul bahçesinde bulunan Toplanma alanında toplanması sağlandı. Okul Müdürümüz tarafından gerekli açıklama yapıldıktan sonra Tatbikat sona erdi. Emeği geçen Okul İdaremize, Öğretmenlerimize, Öğrenci ve Personellerimize şükranlarımızı sunarız.

Kas

Cumhuriyetin ilanının 99. yılında "Başiskele Yeşilkent İlkokulu ve Ortaokulu"  öğretmen, öğrenci ve velileri ile birlikte, mahalle muhtarınında katılımıyla Yeşilkent Mahallesi'nde "Cumhuriyet Yürüyüşü" yapıldı. Ardından okul bahçesinde "Cumhuriyet Bayramı" coşku içinde kutlandı.

Haz

Yeşilkent Ortaokulu GörselSanatlar&Teknoloji ve Tasarım Şenliği 02.06.2022 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil AKKAYA, Okul Müdürü Ahmet ERBAY,ders öğretmeni Sevda DENİZ FENER ve okul öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşmiştir. Ders Öğretmeni Sevda DENİZ FENER yapılan ürünlerle ilgili  derslerde geri dönüşüm odaklı çalıştıklarını ifade etti.Düzenlenen  sergi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri sabah 09:00 da okulumuzun bahçesinde saygı duruşu ardından istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kutlama Programına öğrencilerimiz veliler ve mahalle halkı katıldı. Programda okunan şiirler, söylenen şarkılar,  öğrencilerimizin sundukları müzikli dans gösterileri yoğun ilgi gördü. Çocuklarımızın gözlerindeki bayram coşkusu görülmeye değerdi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrencileri ile birlikte Garnizon Komutanlığına ziyaret gerçekleştirdik. Garnizon Komutanımız Deniz Albay Sayın İbrahim Hakkı ER, Komutanlık makamını öğrencimiz Mert SERVANOĞLU' na devretti.Öğrencilerimiz unutamayacakları bir gün geçirdiler

Kas

Mahallemiz sakinlerinden Merhum Kemal ÇELEBİ adına yapılan kütüphanemizin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil AKKAYA, Şube Müdürümüz Sayın Müjdat YÜKSEL, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Merhum Kemal ÇELEBİ'nin eşi İkafet ÇELEBİ'ye bu örnek davranışından ötürü  teşekkür ediyor sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda görev yapmış emekli öğretmen Serveddin EĞERCİOĞLU vefat etmiştir.Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

May

Okulumuz öğretmen ve personelinin katıldığı iftar yemeği muhteşem manzara eşliğinde gerçekleşti.

May

Programa ev sahipliği yapan okulumuz Müdürü Ahmet ERBAY günün önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.

Yeşilkent İlkokulu, Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleşen programa Başiskele Kaymakamı Atilla KANTAY, Başiskele Belediye Başkanı Yasin ÖZLÜ,  Garnizon Komutanı Deniz Albay Ünal TOSUN, İlçe Emniyet Müdürü Mücahit KESKİN, Jandarma Komutanı Gürbüz KÖKSU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cemil AKKAYA, İlçe Spor Müdürü Ferhat SOLAKOĞLU, Okul/Kurum Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kapsamlı programda rengârenk görüntüler yer aldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla düzenlenen koşu yarışmasından çeşitli Kategorilerde dereceye giren öğrencilere Protokol tarafından madalyaları verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümünde saygı sevgi ve özlemle anıyoruz...

Haz

Okulumuz, resim kursu öğrencileri yıl boyunca yaptıkları çalışmaları İzmit Sanat Sokağı´nda  düzenledikleri sergi ile halkın beğenisine sundu.Sergiyi gezen konuklar yapılan eserler büyük ilgi çekti., Bu etkiliğe katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

Eyl

2017-2018  Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende okulumuz öğrencilerinin günün anlam ve önemine yönelik konuşmalarının ardından şiir ve şarkılar söylendi.

Okul Müdürümüz yeniden aramızda